aWhatAboutP production logo

Testimonial film

Når kunderne taler…

Testimonial film er altid en god måde at skabe tryghed omkring din virksomhed.

Når en eller flere kunder udtaler sig i testimonal film, giver det nye potentielle kunder et indblik i jeres verden, set fra samme vinkel, som de der allerede handler med jer.

Filmen skaber troværdighed og skaber rammen for at generere salg gennem dine kunders oplevelser.

Når medarbejderne taler…

Testimonial film er med til at tiltrække nye kvalificerede medarbejdere til din virksomhed. 

Arbejdsmiljø er de seneste mange år blevet en utrolig vigtig ting, når man er i markedet for at finde en ny arbejdsplads.

Derfor kan en testimonial film med en kollega give et indblik i, hvordan det er at være ansat hos jer, og dermed tiltrække medarbejdere der kan se muligheden for en karriere hos jer

Nordic2Care

Mie & Augusta

LM Gruppen

Medarbejder testimonial

Nordic2Care

Hundehotellet

Nordic2Care

Solrød Fodklinik

Sådan kommer du i gang med din testimonial film

Uanset hvilken af modellerne du går efter, er det vigtigt at den bliver produceret et professionelt team, så I ikke kommer til at fremstå som useriøse. I aWhatAboutP Production er vi specialister i at finde den gode historie, sætte den i de rigtige rammer så I fremstår som en virksomhed, man gerne vil i kontakt med.

De 4 film herover er blot nogle eksempler på hvordan man kunne gribe opgaven an. Men alle opgaver er forskellige. Derfor har vi heller ikke en fast form for vores testimonial film, da de i høj grad bliver skabt og produceret i tæt samarbejde med jer.

Kontakt os med dit næste projekt og få en uforpligtende snak med en af vores specialister.

Se flere film på vores YouTube kanal