aWhatAboutP production logo

Explainer film

Hvad er en explainer film?

En explainer film er en hjælp til dig og en hjælp til kunden.

Det er en kort forklarende film, der step-by-step viser dine kunder hvordan dine produkter og ydelser benyttes.

Det er en kæmpe hjælp til dine kunder, men også til jer selv idet I sparer tid, på at gennemgå den samme procedure igen og igen.

Ved at sende explainer filmen til kunden, opnår du en kunde der i ro og mag kan sidde og lære hvordan jeres produkt virker og bruges.

Animeret VS levende video…

Explainer film kan både produceres som animation og levende video. Det hele afhænger meget af det budskab du vil have ud og hvem budskabet skal adresseres til.

Begge dele bygges op omkring en tidslinje, hvor kunden enten bliver guidet efter 1, 2, 3 metoden eller en forklaring fortælling, der bringer en historie ind i filmen om hvorfor produktet skal benyttes på en bestemt måde.

Ladycious

Explainer

Nordic2Care

Explainer

webCRM

Explainer

Modulett

Explainer

Sådan kommer du i gang…

Der er mange holdning til om explainer film skal være en animeret film eller en film med levende billeder. Så det hele starter med at vi sammen finder den rigtige model der passer til jer. I aWhatAboutP Production er vi specialister i at finde den gode historie, sætte den i de rigtige rammer så jeres explainer video fremstår nem forståelig og let at lære fra.

De 4 film herover er blot nogle eksempler på hvordan man kunne gribe opgaven an. Men alle opgaver er forskellige. Derfor har vi heller ikke en fast form for vores explainer film, da de i høj grad bliver skabt og produceret i tæt samarbejde med jer.

Se flere film på vores YouTube kanal