aWhatAboutP production logo

Bag om filmen

Når en film bliver produceret, overrasker det mange hvor meget arbejde der, rent faktisk, sker bag scenerne. Mange har den holdning at man da bare tager en mobiltelefon og filmer lidt og vupti så har du en film. Det er naturligvis en mulighed, men vil du gerne have noget der er professionelt lavet og som kan måle sig med det du ser i biografen og på tv, så er der en del “steps” din film skal igennem

Derfor har vi sat det hele lidt i perspektiv og viser dig, herunder, nogle af de mange ting som vores film går igennem, inden den bliver leveret til dig.

Colorgrading

Colorgrading er en utrolig vigtig del af processen. Det er der hvor din film går fra “bare” en optagelse til en rigtig film. 

Alle optagelser bliver lavet i et falmet farve skema, som en slags blank canvas.
Herefter går vi ind og giver film den feeling og det look vi ønsker at den skal udstråle.

Det er en større del af produktionen, men også en af de vigtigste.

En god colorgrading gør med andre ord den store forskel på hjemmeoptagelsen og den professionelle optagelse.

Voice-over

0:00 / 0:00
Voice-over

Stemmen, også kaldet voice-over’en, er også et altafgørende element i jeres film. For hvis stemmen ikke har den rigtige feeling, lydkvalitet og tone, så kommer jeres film til at fremstå som uprofessionel. 

Voice-over er med til at formidle budskabet til dine kunder. Den giver jer troværdighed og kunden tryghed.

I de to eksempler, kan du høre den kæmpe forskel på før og efter de lydproduktioner vi laver i studiet

Når vi indspiller voice-over i vores professionelle lydstudie, så lægger vi rigtig mange kræfter i efterbehandlingen af lyden.

  • En Gate, bliver brugt til at fjerne baggrunds støj.
  • En Pro EQ bliver sat ind for at neutralisere de naturlige, rungende undertoner som alle stemmer består af, sådan at voice-over’en fremstår tydelig.
  • En compressor bliver brugt til at give stemmen intensitet.
  • Endnu en EQ bliver brugt til give stemmen skarphed og bas.
  • Yderligere 5 plug-ins bliver lagt på i den endelige “mastering” for at sikre at voice-overen får den speaker kvalitet som du hører i radioen og på tv.
0:00 / 0:00
Voice-over

Manuskriptet, lokationen og skuespillerne

Den gode historie, kræver at du, til at starte med, beslutter hvilket budskab din film skal have. Når vi skriver manuskriptet, så arbejder vi altid ud fra idéen om at din virksomhed er en kommende biograffilm, og det du skal bruge nu er den lækre filmtrailer til der gør, at publikum får lyst til at se mere.

Lokationen bruger vi også meget tid på, for det er vigtigt at de rigtige omgivelser er tilstede da alle aspekter af en produktion er med til at underbygge filmens budskab.

Skuespillere og statister – Vi har et tæt samarbejde med forskellige casting bureauer som eks.vis onlinecasting.dk.  Ligesom alle de andre aspekter af filmen er det her også vigtigt at finde de rigtige mennesker til at formidle budskabet, hvis filmens manuskript naturligvis indeholder personkarakterer.

Alle de herover beskrevet områder, samt mange flere, er det arbejde, der bliver lagt i vores filmproduktioner hver eneste gang. For os betyder det ikke noget om du har en lille eller en stor virksomhed. Det betyder noget for os at du får muligheden for, gennem vores samarbejde, at få et visuelt billede af din virksomhed.
Et billede som du er stolt af at vise frem til dine kunder.

Så nu ved du lidt mere om hvordan VI fortæller DIN historie.

Vil du høre mere og møde os til en præsentation af mulighederne, så klik på kontakt herunder. Det er naturligvis ganske uforpligtende. Så kontakt os og lad dig inspirere til at komme på det store lærred.

Se flere film på vores YouTube kanal