aWhatAboutP production logo

Andre film

Vi kigger på film, hvad kigger du på?

I aWhatAboutP Production laver vi film til mange forskellige formål. Nogle af dem falder også lidt uden for de normale rammer, hvilket er nogle af dem, som du kan se herunder. 

Film er en fantastisk måde at formidle et budskab på. Et budskab som kan begejstre, sprede glæde eller have en seriøs tilgang til et specifikt emne. Udover branding- og reklame film, er vores palette enormt stor indenfor andre film, og omfatter alt fra julekort til dokumentar og tv-programmer.

Job- & rekrutteringsfilm

M&E Engineering A/S

Rekrutteringsfilm

Rekrutteringsfilm bliver brugt når du som virksomhed, skal ud og gøre opmærksom på hvad i lægger vægt på i medarbejderstaben.

Det er en rigtig god måde at gøre opmærksom på sig selv til dette segment og viser at I er interesserede i nye kvalificerede medarbejdere.

Jobfilmen derimod beskriver et konkret behov I som virksomhed har lige nu. Filmen beskriver typisk jobbet og arbejdsopgaverne, forventningerne i har til ansøgerne samt en call-to-action på hvornår og hvordan de ansøger om stillingen.

RTM A/S

Jobfilm

Julekort

aWhatAboutP Production

Julen 2021

Julekortet er en hjertevarm og hyggelig måde at sige glædelig jul til dine kunder. At sende et videojulekort, er en helt ny og anderledes ide til at interagere med dine kunder. 

Samtidigt slår det, efter vores mening, det traditionelle julekort med banelængder.

Handlingen bliver naturligvis udarbejdet sammen med aWhatAboutP Production og krydret med en ordentlig omgang jul og magi.

Planlægning disse starter typisk i september/oktober måned

TV docs

Dokumentar til tv her går vi tæt på et specifikt emne, og sammen med vores team af research’ere og dig, sammensætter vi programmet så det får den vinkel du ønsker.

Efterfølgende hjælper vi også, hvis ønsket, med at præsentere det for de relevante tv stationer.

Næsseslottets historie fortalt af historikeren Niels Peter Stilling. aWhatAboutP Production har lavet et fantastisk slutprodukt som vi er meget stolte af. Fabian har øje for detaljen, indlevelsesevne og en “speak” der siger spar to. Vi kan varmt anbefale aWhatAboutP Production

– Marianne Bolvig, Næsseslottet

Se filmen her

Tv-Programmet "Helt Almindelig... Næsten", er en hjertevarm skildring af hverdagens helte. Mennesker som gør noget helt ekstraordinært for andre.

I det her afsnit kan du følge Sonja Christensen, som har valgt at sætte alle kræfter ind for at hjælpe så mange af de ukrainske flygtninge som hun kan via sin base i Aalborg.

Se filmen her

Dokumentar til tv her går vi tæt på et specifikt emne, og sammen med vores team af researchere og dig, sammensætter vi programmet så det får den vinkel du ønsker at få på det.

Efterfølgende hjælper vi også, hvis ønsket, med at præsentere det for de relevante tv stationer.

Se flere film på vores YouTube kanal