aWhatAboutP production logo

Teamet

VI fortæller DIN historie

Fabian Petersen
CEO

Lærke Andersen
SEO- & Marketing Ansvarlig

Isabella Petersen
Assistant Producer

Helle Rørdam
Creative Advisor

Fabian

Fabian har været i film og musik branchen gennem de sidste 3 årtier. Først som radiovært og siden som film- og musikproducer.

Han er voice-over skuespiller, foredragsholder, radio/tv vært og firmaets producer & CEO

Fabian har på grund af sine mange stemmer lavet et utal af voice-over til instruktions- og undervisningsfilm, lydbøger, trailere, radioreklamer, været radiovært og nyhedsvært samt meget mere.

Med hans altid mange ideer, påfund og skæve vinkler er han også god at have med i de indledende faser på jeres film eller hjemmeside. Det er da han er god til at sætte projektet i struktur og sikre at alle muligheder bliver vendt.

Lærke

Lærke er marketing studerende og er i gang med at tage en bachelor i international marketing på CPH Business.

Hun er en af vores bærende søjler og har ansvaret for aWhatAboutP Productions marketing. Herunder blandt andet SEO optimering, Linkbuilding og Google My Business for vores kunders hjemmesider.

Lærke er også i de kreative processor omkring idéerne til nye film og hjemmesider samt vores sociale medier.

Hun er den der sætter det kreative i system og så passer hun perfekt ind i vores skøre idéer og påfund.

Isabella

Som Assistant Producer har Isabella ansvaret for kamera og lyd på optagelser hvor hun deltager.

Hun har en fremragende sans fra at se alt fra de rigtige vinkler til at danne sig overblikket over de næste steps i en produktion.

Man finder også Isabella i editing processen af film. Det skydes at hun med sikker hånd har et meget præcist billede af storyboardet og af de “takes” der er lavet under optagelserne.

Samtidigt er hun rigtig god til at udfordre en film produktion, for at teste hvordan det virker. Især når produktionen bliver vendt på hovedet og nye idéer bliver afprøvet.

Helle

Helle har været 30 år i musikbranchen i en blanding af musicals, bands og som solist.

Derudover har hun lagt stemmer til et antal voice-over roller og har en enormt kreativ forståelse.

Helle er aWhatAboutP Productions Creative Advisor fordi hendes kritiske, kreative og konstruktive tilgang gør, at hun er i stand til at gennemskue et projekt ned til den absolutte mindste detalje. 

Hun er med i de indledende faser af  en produktion, og sikrer at alt er på plads forud for, under og i afslutningsfasen af de film vi producerer.

Se flere film på vores YouTube kanal