Fabian Petersen
Fabian PetersenCEO
Fabian har været i film og musik branchen gennem de sidste 25 år. Først som solist & korsanger og siden som film- og musikproducer.

Han har på grund af sine mange stemmer lavet et utal af voice-over til instruktions- og undervisningsfilm, lydbøger, trailere, radioreklamer, været radiovært og nyhedsvært samt meget mere.

Med hans altid mange ideer og påfund er han også god at have med i de indledende faser som konsulent på jeres film eller musik projekt da han er god til at sætte projektet i struktur og sikre at alle muligheder bliver vendt.

Helle Rørdam
Helle RørdamFreelance - Creative Advisor
Helle har været 25 år i musikbranchen i en blanding af musicals, bands og som solist. Derudover har hun lagt stemmer til et antal voice-over roller.

Helle er aWhatAboutP Productions Creative Advisor fordi hendes kritiske evner er i stand til at gennemskue et projekt ned til den absolutte mindste detalje, for på den måde at kunne sikre at alt er på plads forud for, under og i afslutningsfasen af en film eller et musik projekt.

Isabella Petersen
Isabella PetersenFreelance - Ass. Producer
Som Ass. Producer har Isabella ansvaret for kamera og lyd på optagelser hvor hun deltager. Hun er tilknyttet aWhatAboutP Production studiet ved siden af sin uddannelse, og har en fremragende sans for alt fra de rigtige vinkler til at danne sig overblikket over de næste steps i en produktion. Isabella er også med under klipning af film da hun med sikker hånd har et meget præcist billede af storyboardet og af de “takes” der er lavet under optagelserne.
Bjørn Due
Bjørn DueFreelance - Webudvikler og multimediedesigner
Bjørn har en uddannelse som både multimediedesigner og webudvikler, og står derfor for udviklingen af vores hjemmeside projekter.

Med sin viden fra webbureauer og stilling som ansvarlig for et internationalt selskabs online tilstedeværelse, har han en god forståelse for hvordan brugerne bevæger sig rundt på en hjemmeside.
En hjemmeside skal nemlig ikke bare være flot, men også brugervenlig og informativ.