Profilering af en virksomhed er tit forbundet med en masse meninger og holdninger. Video er altid den sikre spiller i den sammenhæng fordi den viser, i billeder og lyd, hvorfor kunderne skal vælge din virksomhed som leverandør.

Derfor er det en rigtig god ide at få lavet en branding/reklame film som fortæller jeres historie. Vi arbejder ud fra devisen: “Hvis din virksomhed er en kommende biograf film, hvordan skal film traileren så ser ud?”

Der findes masser af muligheder der ude for at få en “helt almindelig profil film” som man kan se på diverse hjemmesider, men hvorfor ikke få en rigtig branding film eller reklame film, med en fortællende historie hvad enten den er sjov, inspirerende, følelsesstyret eller historie fortællende?

Hvorfor ikke få en film som ikke ligner de andres? – what’s not to like? –

Alle filmene hos os bliver udarbejdet af vores kreative team og er udelukkende baseret på jeres vision og virksomhed.

Vi er super kreative nørdede perfektionister, der elsker at finde den gode i historie og sigter efter at skabe biograf trailer oplevelsen hver gang vi starter et nyt projekt op.

Uanset hvad du vælger får du, med os som din samarbejdspartner, en seriøs og kreativ løsning, der giver jer nogle nye og spændende tilgange til jeres visuelle image.

Kontakt os derfor i dag og lad os starte dialogen.

Branding film
Testimonial film
Explainer film
Andre film

Colorgrading

Den helt store forskel på amatør optagelser og professionelt produceret video materiale, er håndværket som bliver udført efter optagelserne. Colorgrading er en teknik, hvor man justerer farvetonerne i materialet, til at give det helt rigtige udtryk og stil.

Nedenfor her kan du se et par eksempler på “før” og “efter” billeder.

FørFør